Montage på Sjælland og øerne

Gratis professionel vejledning

5-10 dages leveringstid på reservedele

Brændeovne til ethvert behov

Få et hyggeligt samlingspunkt i hjemmet

Kunne du tænke dig at få en brændeovn derhjemme, der kan fungere som et naturligt samlingspunkt i stuen og hjælpe med at holde boligen varm i vintermånederne? Så kan du finde én her hos os. Ved ProPejs har vi nemlig et stort udvalg af brændeovne, og her har vi derfor en løsning til ethvert behov.

Vi har lokaler i Nykøbing Falster, hvorfra vi også kører ud med vores 3 servicevogne med leveringer. Det gør vi blandt andet til kunder i lokalområdet, herunder Vordingborg og Ringsted, men vi kører også gerne ud med en brændeovn til dig, hvis du bor et andet sted på Sjælland eller øerne.

Vælg blandt vores mange brændeovne i stilrene designs

I vores sortiment finder du et væld af brændeovne i forskellige størrelser og udtryk. Fælles for dem alle er en utroligt høj kvalitet og et tidløst design, der gør, at de passer perfekt ind i alle hjem.

Uanset om du er til en mørk farve, et lyst udtryk eller eksklusive stenmaterialer, så kan du finde en brændeovn, der matcher dine præferencer.

Vil du have hjælp til at finde en ny brændeovn, som passer til netop dit hjem? Så kommer vi gerne ud til dig – helt gratis og uforpligtende – og hjælper dig med at finde den helt rette løsning.

Køb en brændeovn og få den leveret og monteret

Når du køber en brændeovn hos ProPejs kan du selv vælge, om du vil have den leveret og monteret, eller om du selv vil stå for det. Kontakt os i dag og lad os høre om, hvad vi kan hjælpe dig med, så du kan få skabt den hyggelige oase derhjemme, du drømmer om.

Brændeovne til ethvert formål

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig om, hvilket valg er det rette for dig.

Se et udsnit af vores produktlinjer og klik dig videre til vores shop for yderligere detaljer og bestilling.

Jydepejsen Brændeovne

Jydepejsen har brændeovne med mange forskellige kvaliteter​

Aduro Brændeovne

Aduro brændeovne har et stort sortiment af svanemærkede brændeovne. Ovnene er af høj kvalitet og teknik, samt af dansk design.

ProPejs

Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Butik (åbner snart)
​Ny Mårum vej 174, Græsted

Klik her for rutevejledning

Åbningstider i
​Nykøbing Falster

​Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: Lukket

Fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

Åbn​ingstider i
​Græsted

Åbningstider kommer når butikken åbner.

ProPejs tilbyder ekspertise i montering og service af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Hos ProPejs kan kunder købe og lære om forskellige ovne, tilbehør og monteringsmaterialer. Vi tilbyder levering eller afhentning i butikerne og har servicevogne, der dækker hele Sjælland og øerne, samt Hovedstadsområdet.

CVR-nummer: 43733826