Montage på Sjælland og øerne

Gratis professionel vejledning

5-10 dages leveringstid på reservedele

Montering af brændeovn med fuld service

Vi gør det nemt og overskueligt for dig

Har du forelsket dig i en af vores mange brændeovne, og ønsker du derfor at få en af vores servicemedarbejdere ud for at montere den for dig? Så gør vi det naturligvis gerne. Hos ProPejs sælger nemlig brændeovne inklusive montering, hvis du ønsker en nem og komplet serviceoplevelse.

Vi kører ud og hjælper med montering af brændeovn for mange kunder i vores lokalområde omkring Nykøbing Falster, eksempelvis Ringsted og Vordingborg. Ønsker du at få en brændeovn monteret et andet sted på Sjælland eller øerne, så kører vi selvfølgelig også gerne ud til dig.

Vi sørger for at alt er som det skal være

Når der skal monteres en brændeovn, er der en række ting, der skal være styr på først. Der er eksempelvis nogle skorstensbestemmelser og bygningsreglementer, som monteringen skal overholde.

For at gøre processen overskuelig for dig, tager vi os gerne af dette, og vi sikrer og kortlægger dét, der skal klares. Du skal blot kontakte os, og så kan vi få det gjort med det samme.

Så snart der er styr på dette, er vi klar til at komme ud og stå for montering af brændeovnen, når du ønsker det. Det er både nemt og overskueligt, og vi tager hånd om dine behov hele vejen igennem.

Kontakt os og få en pris på montering af brændeovn

Prisen på montering af brændeovn afhænger af, hvilken brændeovn du har valgt, hvor du bor, og hvor kompliceret en opgave, der er tale om. Du er derfor velkommen til at kontakte os for at få et tilbud. Vi kommer gerne helt uforpligtende ud og ser på din opgave og giver dig herefter et tilbud på opgaven.

ProPejs

Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Butik (åbner snart)
​Ny Mårum vej 174, Græsted

Klik her for rutevejledning

Åbningstider i
​Nykøbing Falster

​Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: Lukket

Fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

Åbn​ingstider i
​Græsted

Åbningstider kommer når butikken åbner.

ProPejs tilbyder ekspertise i montering og service af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Hos ProPejs kan kunder købe og lære om forskellige ovne, tilbehør og monteringsmaterialer. Vi tilbyder levering eller afhentning i butikerne og har servicevogne, der dækker hele Sjælland og øerne, samt Hovedstadsområdet.

CVR-nummer: 43733826