Montage på Sjælland og øerne

Gratis professionel vejledning

5-10 dages leveringstid på reservedele

Montering af pejs efter gældende regler

Vi tager hånd om hele processen

Skal du have hjælp til montering af pejs hjemme i din bolig? Så er der nogle bestemte regler og krav, der skal undersøges først – eksempelvis bygningsreglementer og skorstensbestemmelser. Ved ProPejs tager vi gerne hånd om dette for dig, og vi hjælper dig med en fuld montering af pejsen, når vi har sikret, at alt lever op til de gældende bestemmelser.

Vi fører et stort udvalg af forskellige pejse, som vi gerne kører ud og monterer for vores kunder. Det gør vi blandt andet i vores lokalområde omkring Næstved, Ringsted og Vordingborg, men også på det øvrige Sjælland samt øerne.

Få en fuldendt service med montering af pejs

Har du været igennem vores store katalog af pejse og fundet én, som du ønsker at få ind i dit hjem? Så klarer vi det selvfølgelig for dig. Vi tilbyder nemlig en fuldendt service til alle vores kunder, der således også inkluderer montering af pejsen, du har købt.

Som en del af den service, vi kan tilbyde dig, kommer vi også gerne ud og tjekker til din pejs. Her sørger vi for, at alt fungerer som det skal, rengør pejsen og udskifter eventuelt reservedele, hvis der er behov for det. Hos ProPejs sørger vi for det hele for dig, så det bliver en behagelig oplevelse fra start til slut.

Kontakt os og bestil en tid

Vil du høre mere om vores arbejde med montering af pejs, eller vil du bestille en tid til at få leveret og monteret en løsning hjemme ved dig, så skal du endelig bare ringe eller skrive til os. 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

ProPejs

Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Butik (åbner snart)
​Ny Mårum vej 174, Græsted

Klik her for rutevejledning

Åbningstider i
​Nykøbing Falster

​Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: Lukket

Fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

Åbn​ingstider i
​Græsted

Åbningstider kommer når butikken åbner.

ProPejs tilbyder ekspertise i montering og service af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Hos ProPejs kan kunder købe og lære om forskellige ovne, tilbehør og monteringsmaterialer. Vi tilbyder levering eller afhentning i butikerne og har servicevogne, der dækker hele Sjælland og øerne, samt Hovedstadsområdet.

CVR-nummer: 43733826