Om os

VELKOMMEN TIL PROPEJS


Vi ved, at det kan være en besværlig og uoverskuelig proces at vælge og montere en brændeovn eller andre varmekilder. Men vi er her for at hjælpe dig. Vi holder fokus på godt håndværk samt god kundeservice. 


Steffan Dahlquist har siden 2010 drevet firmaet ProPejs. Her har han igennem årene monteret og serviceret hundredevis af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Med den tilhørende hjemmeside og webshoppen propejs.dk, har du mulighed for at læse al information om lige netop den ovn du har i øjenene, on the go. Du har desuden også mulighed for at købe din kommende ovn direkte via vores webshop. Udover salg af brændeovne, pilleovne, hybridovne, el-pejse m.m. monterer og servicerer vi også jeres ovne. Desuden kan du selv vælge om du vil have leveret din kommende ovn, eller om du selv vil afhente ved vores lagerlokale på Amager. Her på hjemmesiden finder du ovne fra mærkerne: Aduro, Ecoteck, Jydepejsen, TermaTech og Spartherm. Udover ovne og pillefyr, sælger vi også tilbehør til ovnene, samt materialer til montering. 

 

Vi har 2 service vogne der altid er klar til at rykke ud, som dækker hele Sjælland, Lolland, Falster og Hovedstadsområdet.  Vi har dog base på Prags Boulevard 43 (Rum 5019), 2300 København S., hvor den ene af vores 2 butikker ligger. Her har du mulighed for at se et udvalg af de ovne vi sælger. Vi opfordrer vores kunder til at komme ud og besøge os, da vi tit oplever at det hjælper kunderne at kunne se produkterne fysisk. Den anden butik ligger på Grynsevej1, 4840 Nørre Alslev. Her er der dog kun åbent efter aftale. 

 

Derudover er vi hos ProPejs Aduro Go service partner, hvilket betyder at vi rådgiver, leverer og monterer din fremtidige ovn, hvad enten det er en brændeovn, pilleovn eller hybridovn. Som Aduro Go service partner leverer vi mange totalløsninger til parcelhuse, sommerhuse og lejligheder på Sjælland, Møn, Lolland og Falster.


Desuden udfører vi også montageservice for Bauhaus på Sjælland, hvor vi, igennem Bauhaus kommer ud til kunder og installerer deres nye brændeovn.


Du er velkommen til at booke et besøg af os, hvor vi kommer forbi helt uforpligtende. 
Hvis du vil se hvad vores andre kunder siger om os, er du velkommen til at gå ind på Anmeld Håndværker, og se vores anmeldelser der. 


Tryk her for at komme videre til vores 'Kontakt os' side. 

 MANGLER DU ET JOB?


Du er altid mere end velkommen til at sende en ansøgning til os på e-mail: sd@dahlq.dk. 


ProPejs er i vækst og den store kundetilgang kræver, at vi holder tungen lige i munden. Alle kunder skal have leveret et godt håndværk og en god oplevelse.