ProPejs Easy

Din totalløsning

ProPejs Easy er til dig, der vil have den lette løsning. Her får du vejledning, levering og montering i én. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formular nederst på siden, og du vil blive kontaktet af os, som vil hjælpe og rådgive dig igennem hele processen.

 

Når du udfylder formularen, er det selvfølgelig uforpligtende – det hele handler blot om at finde en løsning, som passer dig bedst muligt.

Kontakt os

 

Sådan kommer det til at fungere

KONTAKT

Når du udfylder formularen, vil du blive kontakte af os. Her har vi mulighed for at kortlægge, hvad dine behov og ønsker er. Eftersom vi har mange års erfaring, skal du ikke være i tvivl om, at vi kan vejlede dig mod den rette løsning. 

LEVERING

Når vi sammen har fundet ud af, hvilken løsning der er den bedste for dig, har vi hele setuppet med i bilen, når vores montør kommer ud til dig. Vi skal blot aftale installationstidspunktet.

MONTERING

Når vi er hos dig, dækker vi af, når vi udfører opgaven. Når vi har monteret installationen, afslutter vi med en gennemgang for at sikre, at det hele fungerer, som det skal. Vi rydder selvfølgelig op, når vi er færdige – du vil ikke kunne se, at vi har været der.

Har du ovn i forvejen?

Så har vi mulighed for at bortskaffe den for dig. For kun 799 kr. (inklusive miljøafgift) afmonterer vi din eksisterende ovn og bortskaffer den.

På den måde er du fri for at skulle gøre noget. Easy.

 

"Det er vigtigt for mig, at mine kunder får den bedste oplevelse igennem hele processen – fra start til slut. Jeg ved, det er en investering, og jeg ved, at det ikke bare handler om et ”produkt”. En brændeovn er en central del af husets atmosfære, og derfor skal det være den rette og fungere optimalt, når den først står midt i hjemme”

Steffan Dahlquist, Indehaver ProPejs

 

 

Udfyld denne formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Vi ser frem til at høre fra dig.