Montage på Sjælland og øerne

Gratis professionel vejledning

5-10 dages leveringstid på reservedele

Vælg en pejs der passer perfekt ind i hjemmet

Find din drømmepejs i vores store udvalg

Leder du efter en pejs, der kan bringe en helt særlig og hyggelig atmosfære ind i dit hjem? Så kan vi ved ProPejs hjælpe dig. Her finder du nemlig et stort udvalg af pejse, herunder klassiske og elektriske pejse samt biopejse. Du finder således også en løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.

Når du har fundet en pejs i vores udvalg, som du har set dig varm på, kommer vi selvfølgelig også gerne ud og sørger for montering. Det har vi allerede gjort for mange kunder i vores lokalområde, herunder Vordingborg, Ringsted og Næstved, men vi kører ud til kunder på hele Sjælland og øerne.

Vi har pejse fra de mest anerkendte producenter

Vi ønsker kun at tilbyde vores kunder de bedste pejse på markedet. Derfor fører vi udelukkende løsninger fra de mest anerkendte producenter på markedet. Her finder du derfor pejse fra blandt andet Spatherm, Jydepejsen og Aduro.

Vores pejse findes i et væld af forskellige udtryk og designs. Du kan derfor også finde én, som vil passe perfekt ind i dit hjem og din indretning, hvad enten du er til lyse eller mørke udtryk i sten eller jern.

Ønsker du vejledning i forhold til, hvilken pejs du skal vælge, så kommer vi gerne ud og hjælpe dig. Her kan vi sammen tage et kig på din bolig og finde en pejs, der lever op til dine høje forventninger.

Ring eller skriv til os for at høre mere

Vil du høre mere om vores forskellige pejse, eller vil du have et tilbud på en pejs med montering og fuld service? Så kan du altid kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indfri dine behov.

ProPejs

Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Butik (åbner snart)
​Ny Mårum vej 174, Græsted

Klik her for rutevejledning

Åbningstider i
​Nykøbing Falster

​Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: Lukket

Fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

Åbn​ingstider i
​Græsted

Åbningstider kommer når butikken åbner.

ProPejs tilbyder ekspertise i montering og service af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Hos ProPejs kan kunder købe og lære om forskellige ovne, tilbehør og monteringsmaterialer. Vi tilbyder levering eller afhentning i butikerne og har servicevogne, der dækker hele Sjælland og øerne, samt Hovedstadsområdet.

CVR-nummer: 43733826