Montage på Sjælland og øerne

Gratis professionel vejledning

5-10 dages leveringstid på reservedele

Moderne bålfad i kvalitetsmaterialer

Få et samlingspunkt i haven

Med et bålfad kan du få et mobilt samlingspunkt i haven, hvor du kan riste skumfiduser og snobrød med børnene, varme dig ved på terrassen eller grille et lækkert måltid til sommerselskabet. Det er derfor en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, og hos ProPejs kan vi hjælpe dig med et moderne bålfad, der er fremstillet i de bedste materialer.

Kunne du tænke dig et bålfad i haven i Vordingborg, Ringsted, Næstved eller et andet sted her i området? Vi kører ud til kunder overalt på Sjælland og øerne, og vi er derfor også klar til at komme ud med et bålfad til dig.

Vi har et praktisk bålfad i rustikt design

Hos ProPejs kan vi hjælpe med et praktisk bålfad fra den anerkendte producent, Aduro. Bålfadet er designet i et rustikt udtryk, der passer godt ind i alle hjem og haveindretninger. Samtidig har det en lav vægt og kan derfor nemt flyttes rundt på efter behov.

Du kan desuden købe et bålfad med rist, så du har mulighed for at grille over bålet. Dette kan være et hyggeligt tiltag til sommerfester, familiefødselsdage eller dejlige sommeraftener, hvor du nemt og hurtigt vil lave et lækkert måltid.

Ønsker du at få skabt en fuldkommen udeoase med alt, hvad hjertet begærer af varmeløsninger, kan vi også være behjælpelige med udepejse samt moderne varmelamper. Vi skræddersyer derfor gerne en komplet løsning til dig.

Bestil et bålfad og se frem til mange gode stunder

Drømmer du om hyggelige stunder i haven, hvor du og dine venner og familie kan sidde og varme jer ved et bål? Så kontakt os i dag og bestil et bålfad. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller ønsker hjælp til at finde den rigtige løsning.

ProPejs

Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Butik (åbner snart)
​Ny Mårum vej 174, Græsted

Klik her for rutevejledning

Åbningstider i
​Nykøbing Falster

​Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: Lukket

Fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

Åbn​ingstider i
​Græsted

Åbningstider kommer når butikken åbner.

ProPejs tilbyder ekspertise i montering og service af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Hos ProPejs kan kunder købe og lære om forskellige ovne, tilbehør og monteringsmaterialer. Vi tilbyder levering eller afhentning i butikerne og har servicevogne, der dækker hele Sjælland og øerne, samt Hovedstadsområdet.

CVR-nummer: 43733826