Montage på Sjælland og øerne

Gratis professionel vejledning

5-10 dages leveringstid på reservedele

Beskyt børn og kæledyr med et pejsegitter

Få styr på sikkerheden ved din ovn

Mens en brændeovn eller pejs er et utroligt hyggeligt element i ethvert hjem, så udgiver ovnen en stor varme, og den kan derfor potentielt være til fare for små børn og kæledyr, hvis de kommer for tæt på. Du kan derfor med fordel anskaffe dig et pejsegitter, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt nogen kommer til skade.

Ved ProPejs har vi et bredt sortiment af pejse og brændeovne samt alt det ekstraudstyr, der kan være relevant for dig, herunder pejsegitre. Vi kører ud og monterer og servicerer varmeløsninger for kunder overalt på Sjælland og øerne, blandt andet i vores eget lokalområde omkring Næstved, Ringsted og Vordingborg.

Få et pejsegitter i et smukt og stilrent design

Når du har valg at investere i en brændeovn eller pejs her hos ProPejs, så har du med garanti gjort dig umage med at finde et produkt, du synes er smukt og passer godt ind i dit hjem. Derfor kan det også være ærgerligt at skulle montere et pejsegitter, som kan forstyrre hele udtrykket.

Vi er derfor glade for at kunne tilbyde et pejsegitter i et flot, stilrent design, som passer perfekt til alle vores forskellige ovne. Du skal derfor ikke være bange for, at det endelige resultat ikke bliver så flot, som du havde håbet.

Foruden vores pejsegitter har vi et stort udvalg af diverse tilbehør til vores produkter, herunder askesugere, glasgulvplader, pejsesæt, brændekurve og meget, meget andet.

Kontakt os og få en komplet løsning

Hvis du ønsker en nem og overskuelig proces med at få din nye pejs og alt det nødvendige ekstraudstyr, så kan du benytte dig af vores smarte totalløsning. Her sørger vi for at levere og montere din løsning, og vi medbringer gerne alt det udstyr på ønsker – eksempelvis et pejsegitter, hvis du har børn og kæledyr hjemme, som skal beskyttes. 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

ProPejs

Skovalleen 30A, 4800 Nykøbing Falster

Klik her for rutevejledning

Butik (åbner snart)
​Ny Mårum vej 174, Græsted

Klik her for rutevejledning

Åbningstider i
​Nykøbing Falster

​Mandag: 13.00 - 17.00

Tirsdag: Lukket
Onsdag: 13.00 - 17.00

Torsdag: Lukket

Fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag: 09.00 - 12.00
Søndag: Lukket

Åbn​ingstider i
​Græsted

Åbningstider kommer når butikken åbner.

ProPejs tilbyder ekspertise i montering og service af brændeovne, pilleovne og hybridovne. Hos ProPejs kan kunder købe og lære om forskellige ovne, tilbehør og monteringsmaterialer. Vi tilbyder levering eller afhentning i butikerne og har servicevogne, der dækker hele Sjælland og øerne, samt Hovedstadsområdet.

CVR-nummer: 43733826